no v tom mas pravdu, ze Huginko je taky poserko ale nikto aj tak k nemu nejde uz len pre to jeho chlapske stekanie

hlas ma teda poriadny to musim uznat. Inak zajtra bude mat 2 roky takze este je taky jaseno z neho

Konecne s nim mozem chodit castejsie von ked je uz dlhsie svetlo, takze pekne trenujeme reakcie na druhych hafanov. Troska ho priskrtim a stale mu opakujem (tak to aj ty pises) FUJ a NESMIES - zatial celkom super odozva ale vzdy je to len na voditku

takze uvidime co to bude robit bez voditka ... Akurat, ze zaciname mat problem na dvore - ked je pusteny to je jeden drzan drzatyyyy

a niekedy si s nim neda rady ani Danuso. On vie ze moze zdrhnut a tak do nas priserne vyryva ... steka ale neskutocne a na mna este aj skace hnusak jeden ja viem ze sa chce hrat ale nie vzdy sa to da resp. nie je na to cas. Trener mi sice hovoril, ze s nim nesmiem cvicit na dvore ale veru som zacala - skusam ci pochopi ze aj tam musi posluchat nie len vonku. Nemozeme sa ani len s nikym cez plot rozpravat lebo on chce veselo vykecavat s nami akurat ze o par decibelov hlasnejsie

ale akonahle mu dam voditko na dvore to je ako baranok krotky tak mi ide krasne pri nohe ani sa len necukne - je to spekulant veliky a vychcanko

takze ak mate nejake rady ako na neho hlavne na tom dvore ocenim. Uz sa velakrat stalo, ze som bola s malym na dvore a Hugo tak stekal a klasika maly do revu - uplna parada, clovek nevie koho skor, ci Jakuba na ruky alebo Huga pritlacit trosku k zemi...