Práve je Št Sep 09, 2010 12:54 am

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Stránka 2 z 2 [ Počet príspevkov: 12 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: nervozita na výstave
OdoslaťOdoslané: So Mar 21, 2009 2:44 pm 
Obrázok používateľa

Založený: Št Okt 16, 2008 12:40 pm
Mariska nie vsetci ASP su taki, ale appenzell je vo vseobecnosti taky "besnejsi"-skratka temperamentnejsi, zivsi, ostrazitejsi... a psi maju tendenciu povysovat sa nad inych psov a staci malo a hned je konflikt...

Ktokoľvek si môže myslieť, že si nikto- tvoj pes vie, že si stredobodom vesmíru. Pes, to je priateľ, pes, to je poslucháč, pes , to je psychoanalytik. Nepovie síce ani slovo, ale duši človeka sa uľaví.

Violi

Predmet príspevku: Re: nervozita na výstave
OdoslaťOdoslané: Ut Mar 31, 2009 4:08 pm 

Založený: Ut Jan 13, 2009 11:30 am
no v tom mas pravdu, ze Huginko je taky poserko ale nikto aj tak k nemu nejde uz len pre to jeho chlapske stekanie :lol: hlas ma teda poriadny to musim uznat. Inak zajtra bude mat 2 roky takze este je taky jaseno z neho ;) Konecne s nim mozem chodit castejsie von ked je uz dlhsie svetlo, takze pekne trenujeme reakcie na druhych hafanov. Troska ho priskrtim a stale mu opakujem (tak to aj ty pises) FUJ a NESMIES - zatial celkom super odozva ale vzdy je to len na voditku ;) takze uvidime co to bude robit bez voditka ... Akurat, ze zaciname mat problem na dvore - ked je pusteny to je jeden drzan drzatyyyy :shock: a niekedy si s nim neda rady ani Danuso. On vie ze moze zdrhnut a tak do nas priserne vyryva ... steka ale neskutocne a na mna este aj skace hnusak jeden ja viem ze sa chce hrat ale nie vzdy sa to da resp. nie je na to cas. Trener mi sice hovoril, ze s nim nesmiem cvicit na dvore ale veru som zacala - skusam ci pochopi ze aj tam musi posluchat nie len vonku. Nemozeme sa ani len s nikym cez plot rozpravat lebo on chce veselo vykecavat s nami akurat ze o par decibelov hlasnejsie :? ale akonahle mu dam voditko na dvore to je ako baranok krotky tak mi ide krasne pri nohe ani sa len necukne - je to spekulant veliky a vychcanko :shock: takze ak mate nejake rady ako na neho hlavne na tom dvore ocenim. Uz sa velakrat stalo, ze som bola s malym na dvore a Hugo tak stekal a klasika maly do revu - uplna parada, clovek nevie koho skor, ci Jakuba na ruky alebo Huga pritlacit trosku k zemi...

Stránka 2 z 2 [ Počet príspevkov: 12 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.