Práve je Št Sep 09, 2010 12:52 am

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Stránka 1 z 1 [ Počet príspevkov: 7 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Taky zvlastny, nie prilis vonavy trik, ale funguje
OdoslaťOdoslané: So Jan 24, 2009 11:44 pm 
Obrázok používateľa

Založený: Št Okt 16, 2008 12:40 pm
Ak mate vonku na zahrade nieco, co nechcete, aby vam obhryzol vas havo, skuste pouzit toto ako odstrasujuci prostriedok: miesto alebo vec, ktoru nechcete mat ohryzenu, ponatierajte kasickou z vody a psieho hovienka... nasi psi nam uz po 2. raz vyhrabali a rozhryzli telefonny kabel, a tak sme sa rozhodli, ze miesto (hlinu), kde sme to zakopali, ponatierame touto kasickou... nasi psi sa strania do vlastneho hovienka co i len stupit...nie je to nejake uplne ze uzasne riesenie a neda sa pouzit na vsetko (nebudete tym natierat branku co sa chyta do ruky, ze jo :lol: ), ale v pripade, ze je to nieco, co sa takym da natriet, tak to skuste, pomaha to :P ked to ale oprsi, "nater" treba zopakovat... ;)

Ktokoľvek si môže myslieť, že si nikto- tvoj pes vie, že si stredobodom vesmíru. Pes, to je priateľ, pes, to je poslucháč, pes , to je psychoanalytik. Nepovie síce ani slovo, ale duši človeka sa uľaví.

Violi

Predmet príspevku: Re: Taky zvlastny, nie prilis vonavy trik, ale funguje
OdoslaťOdoslané: Ne Jan 25, 2009 4:37 pm 

Založený: Št Nov 13, 2008 9:16 am
..dievca ty mas dost....
budem psacim ho.... natierat veci, miesto toho aby som si psa vychovala, nie?!
to je rozum teda....

Predmet príspevku: Re: Taky zvlastny, nie prilis vonavy trik, ale fun
OdoslaťOdoslané: Ut Jan 27, 2009 11:38 pm 
Obrázok používateľa

Mila Laura,

neviem sice kto si, ani akym pravom ma ides poucovat a zhadzovat, ale je mi jasne, ze si bud absolutne nechapava a nedochadza ti vyznam toho, ako som to myslela, alebo si nejaky zakomplexovany cloviecik co si tu prisiel liecit mindraky. Predstav si, ze 24/7 nonstop nie som so svojimi psami, nie je to mozne a ani nepoznam nikoho, kto je nonstop so svojim psom. Mam psa, co ma celu hrbu titulov, z coho jasne vyplyva, ze ho mam zvladnuteho a vychovaneho (na vystavach je to nutnost). Ale kedze nemozem byt so svojimi psami neustale, stane sa, ze sem-tam nieco vyvedu aj bez mojho dozoru. A kedze si taka neuveritelne chytra o vychovavani psov, mala by si zrejme vediet, ze dodatocne trestanie nema absolutne ziadny vyznam. Niektory pes ten kabel prehryzol v case, ked som nebola doma, cize som NEMOHLA zasiahnut. A podla teba som ho mala po prichode domov zaviest k tomu kablu, strcit mu tam nos a zacat ho trestat? Alebo ako si to, mila Laura, predstavujes??? Pokial si myslis, ze dodatocne tresty u psa funguju, potom o psoch toho asi vela nevies...alebo co mi vycitas?? Niektori ludia maju spravenu elektriku tak, ze zakopu kabel len kusok do zeme a pes, kedze tam citi vonu cloveka, to moze zacat hrabat a rozhryzt to...lebo psi to obcas robia, vies? A ked je pre teba lepsie riesenie mrtvy pes nez kusok zeme potrety hovienkom, potom tvoja intelektova vybava nebude siahat vyssie nez je ta psia. Takze nabuduce by som bola rada, aby si sa podobnym reakciam vyhla, kedze zrejme nechapes jednoduche suvislosti.

P.S. : ja pre teba nie som nijake dievca, jasne? Nemam 10 rokov...ale z tvojej reakcie usudzujem, ze ty mozno hej....

Ktokoľvek si môže myslieť, že si nikto- tvoj pes vie, že si stredobodom vesmíru. Pes, to je priateľ, pes, to je poslucháč, pes , to je psychoanalytik. Nepovie síce ani slovo, ale duši človeka sa uľaví.

Violi

OdoslaťOdoslané: St Jan 28, 2009 6:51 am 

Založený: Št Nov 13, 2008 9:16 am
Nemam sa s Tebou o com bavit, Tvoje prispevky mi vecne pridu len smiesne a na pobavenie... :-)
A pises ako by si mala 10 rokov... tak sorry, je to len moj dojem, a kedze viem kto si a ako vyzeras, tak sa tomu trosku divim.. No neriesim.
Trosku som sa nechala uniest. :lol:

Predmet príspevku: Re: Taky zvlastny, nie prilis vonavy trik, ale fun
OdoslaťOdoslané: Št Jan 29, 2009 11:39 pm 
Obrázok používateľa

A mne je tymto padom jasne, mila Laura, ze si niekto, kto sem chodi a kto uz sice ma nick, ale kedze mi zavidis (alebo ktovie aka ubohost ta k tomu vedie), tak si neodolala (alebo neodolal) a musela si si rypnut a to uplne bez dovodu. Kedze vies, kto som, preco tajis svoju identitu, ty zbabelec? A netvrd ze nie si niekto znamy, lebo si sa uplne okato zaregistrovala len a len koli tomu, aby si sa mohla do mna navazat. Okrem toho, jasne som uviedla argumenty, co ma viedli k mojim pohnutkam na co si ty zareagovala na sposob "sice nemam nijake argumenty, tak sa aspon uchylim k urazkam". Zda sa, ze ti asi riadne lezim v zaludku, takze cakam, ze sa laskavo predstavis, ked mna tak strasne dobre poznas. Navyse ocakavam, ze niecim potvrdis svoju premisu, inak sa uz uplne zosmiesnis, mila Laura (alebo Lauro?)....

P.S. : naozaj si taka naivna a myslis si, ze by admin nemohol podla IP adresy zistit, kto si a ci uz naahodou z tej IP adresy niekto nie je zaregistrovany? Ale no taak... :lol: Vies, na tomto fore ludia chodia pre lasku k salasnikom a nie aby sa BEZDVOVODNE osocovali, takze tvoje spravanie je ubohost sama.

inak je mi jasne, ze sa nepredstavis, lebo je pohodlne takto prizemne a podlo anonymne utocit...fuj, ze sa na seba vladzes pozriet v zrkadle...

Violi

OdoslaťOdoslané: Pi Jan 30, 2009 12:53 pm 

Založený: Ut Nov 11, 2008 10:03 am
No ak by náhodou niekto narážal na mňa 8-) , tak ja to nie som, ja by som ti to povedal priamo :lol:

OdoslaťOdoslané: Po Feb 02, 2009 10:05 am 
Obrázok používateľa

Ja na nikoho nenarazam, len je divne, ze niekto ide anonymne na fore, kde sa navzajom skoro vsetci pozname, utocit a urazat a to navyse bez akychkolvek argumentov.

Violi

Stránka 1 z 1 [ Počet príspevkov: 7 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.